maanantai 20. joulukuuta 2010

Four more

Vanhan blogin puolella tuli taannoin listattua lemppari tv-hahmot: Criminal Mindsin Dr. Spencer Reid, Frasierin Dr. Niles Crane, Sinkkuelämän Samantha Jones ja Pokka pitää -sarjan Hyacinth Bucket.

Parhaiden listaa voisi kuitenkin laajentaa ainakin muutamalla hahmolla:

Tina Cohen-Chang (Jenna Ushkowitz). Glee on osoittautunut varsin piristäväksi high-school -sarjaksi joka vilisee mainiosti kirjoitettuja hahmoja. Kaksi on kuitenkin ylitse muiden, ensimmäisenä mainittakoon goottihenkinen Tina, joka alkoi alakoulussa änkyttämään saadakseen olla rauhassa muilta oppilailta. Glee-club auttoi Tinaa luopumaan feikki-änkytyksestään ja samaan lisää kaivattua itseluottamusta. Tina on ihanasti erilainen nuori.

Tina: My mom won't even let me watch Twilight. She says she thinks Kristen Stewart seems like a bitch.




Artie Abrams (Kevin McHale). Toinen Glee-suosikeistani. Artie voisi olla perinteinen sivustakatsojahahmo, mutta onneksi ei sitä ole. Pyörätuolilla liikkuva Artie ei suostu enää jäämään statistiksi ja Tinan tavoin hän on saanut Glee-clubista paljon itseluottamusta ja rohkeutta esiintyä. Artie oli kovin kiinnostunut Tinasta, kunnes Tina myönsi änkytyksen olevan keksitty vika. Artin laulukohtaukset ovat suosikkejani. Niitä lisää!

Will Schuester: I don't know if you guys really understand how much harder Artie has to work to keep up. Artie Abrams: Preach!


Penelope Garcia (Kirsten Vangsness). Tämä Criminal Mindsin sivuosahahmo on kaikkien nörttityttöjen kruunaamaton kuningatar. Vain Lisbeth Salander saattaisi kyetä haastamaan Penelopen it-taidoissa. Tosin kaksintaistelussa veikkaisin Penelopen voittavan. Yli-inhimillisillä kyvyillään tämä FBI:n analyytikko kaivaa sekunnin sadasosassa vaikeimmatkin tiedot tietojärjestelmien uumenista ja toimittaa ne kentällä toimiville kollegoilleen. Penelope on paitsi taitava hakkeri ja myös sanavalmis, hauska ja erittäin myötätuntoinen. Hän kokee raa'at rikokset voimakkaammin kuin rikoksia kentällä tutkivat agentit ja viihtyy siksi selvästi parhaiten työhuoneensa uumenissa. Vaadin Penelopelle enemmän ruutuaikaa!

Penelope Garcia: Okay, you know how on Star Trek when Captain Kirk asked McCoy to do something totally impossible, and McCoy says, "Dammit, Jim, I'm a doctor not a miracle worker?"  
Derek Morgan: Hey, what are you telling me? Not to expect a miracle?
Penelope Garcia: No, I'm saying I'm not a doctor. 

Sheldon Cooper (Jim Parsons). Sheldon on mahtava. On varmasti hankalaa kirjoittaa näinkin ärsyttävää hahmoa, joka on samaan aikaan niin kovin rakastettava. Hämmästyttävän korkean ÄO:n lisäksi tällä fyysikolla on hämmästyttävän paljon elämää rajoittavia neurooseja. Tosin Sheldon ei taida kokea tapojaan lainkaan erikoisiksi. Sosiaalisten taitojen puute lienee suurin Sheldonin ongelmista ja tämän hän myöntää avoimesti. Sosiaaliset suhteet eivät kuitenkaan ole erityisen merkittäviä kun ajatellaan maailman kaikkeuden tulevaisuutta ja ihmiskunnan suurimpia keksintöjä fysiikan saralla.

Sheldon: I'm not insane! My mother had me tested! 

Onhan näitä enemmänkin, mutta jatkan listausta toiste. Kaikista parhaat on kuitenkin nyt esitelty, tosin tahdon uskoa, että uusia suosikkeja löytyy tulevaisuudessa useita.

Ei kommentteja: