maanantai 18. huhtikuuta 2011

New horror movie. In theaters now.

Eilen tv:stä katseltiin jännitysnäytelmää, joka tosin hyvin nopeasti muuttui kauhuelokuvaksi. Pian ilmestyvässä jatko-osassa pääosissa mahdollisesti Kike "Suomi on mun maa" Elomaa, Pentti "hauvelin kanssa avioon" Oinonen ja Jussi "en mene väliin, jos näen jotakuta raiskattavan" Halla-aho. Molemmilla elokuvilla on ainakin 559 342 fania. Pääosanäyttelijöistä yllättävän moni on amatöörinäyttelijöitä, mutta sehän ei menoa haittaa. Tekemällä kun oppii ja tuki on haettu "kansan syvistä riveistä". Olen samaa mieltä siinä, että tuki on haettu syvältä.

Välillä sattuu eteen elokuvia ja tv-ohjelmia, jotka olisi mieluummin jättänyt katsomatta. Tämä kansainvälisesti nimellä The Rise of the True Finns kulkeva leffa kuuluu ehdottomasti tuohon joukkoon. Elokuvan päähenkilöiden sanoma on kiteytettynä:

1. Vain ulkomaalaiset tekevät rikoksia. (Suomalaisethan ei tee rikoksia, etenkään heikommassa taloudellisessa asemassa olevat.)
2. Ulkomaalaiset vie suomalaisten työt. (Tosin en v***u mitään siivoushommia ite tekis, enkä kyllä ajais myöskään bussia.)
3. Suomalaisten rahoja ei tule lapioida muille maille. (Ei se lama tänne tule, kun meillä on Nokia ja helevetisti mettää.)
4. Kehitysapu on naurettavaa, koska meillä on niin paljon köyhiä Suomessakin. (Todellakin voi verrata nälkään ja kulkutauteihin kuolevia ihmisiä sosiaalitukea saaviin suomalaisiin.)
5. Kaikenlainen viherpiiperrys on ääliömäistä. (Mä ajan mun autolla just niin paljon kuin v***u haluan ja sähkön tulisi olla ilmaista. Eläimet on tarkoitettu vain ja ainoastaan lautaselleni päätyviksi teollisiksi tuotteiksi. Eikä v***u kiinnosta millaisissa oloissa ne elelee.)

Jos jotain hyvää haluaa sanoa, niin ainakin tämä leffa herättää ajatuksia ja tunteita. Miettikää, jos toi leffa olisi totta! Huh huh. Mut hei, eihän sellaista tapahdu.

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Hauska postaus!

Mä en todellakaan kannata persuja tai ymmärrä, kuka voi olla niiden kanssa samaa mieltä (okei, joistain asioista voi ehkä olla muttei läheskään kaikista!). Mutta tokihan tällekin massasuosiolle löytyy joku syy.. Ja toisaalta, ehkä ihmiset sitten herää ensi vaaleihin ja äänestää toisin. Mistäs sitä tietää, onko PS edes nykyisessä hallituksessa ja mitä se loppujen lopuksi saa aikaan :)

Kata kirjoitti...

Jollain kierolla tavalla toivon, että ne olisi hallituksessa niin saisivat sitten ryssiä oikein kunnolla, mutta onhan se melko pelottava skenaario. Olisi tosiaan hienoa, jos äänestysprosentti pysyttelisi yli 70 prosentissa jatkossakin, mutta se taas saattaa vaatia jatkossakin politiikan yksinkertaistamista ja kaikista asioista nyt ei vaan voi puhua mustavalkoisesti "Suomi hyvä, EU paha". Mielenkiintoisinta on ollut seurata mitä asiasta on kirjoitettu ulkomaisessa lehdistössä. Nyt saatiin kerta heitolla Suomi kaikkien tietoisuuteen :D