sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Super upee

Wuhuu! Sain Oh happy day! -blogin Marialta Gorgeus bloggers -palkinnon. Kiitos! Tällaiset tunnustukset toki hivelevät itsetuntoa.

”The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Pelin henki: jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka sen ansaitsevat.”

Milloin aloitit blogisi?
Aloitin bloggaamisen muutama vuosi sitten ruokablogin merkeissä. Ajatuksena oli silloin kirjoittaa parhaista kokkauksista reseptit ylös ja samallahan sitä julkaisee ne muidenkin nähtäväksi. Myöhemmin aloin bloggaamaan muustakin: omista ajatuksista, eettisistä valinnoista ja leffoista. Kun elokuvia käsittelevien postausten osuus alkoi olla aika huomattava, päätin perustaa ihan vain leffoja ja tv-sarjoja käsittelevän blogin.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee?
Lähinnä olen kirjoitellut leffa-arvosteluja, mutta myös lempinäyttelijöistä olen tehnyt joitain postauksia ja niitä tulee kyllä lisää. Koen, että tv-sarjoista on hankalampi kirjoittaa. Ehkä siksi, että etenkin pitkät sarjat ovat kokoajan work in progress ja niitä on siksi hankalampaa arvostella kokonaisuutena. Leffa on tiivis paketti ja katsottavissa parissa tunnissa. Lisäksi olen elämäni aikana katsonut melkoisen valtavan määrän leffoja ja tiedän siksi niistä enemmän. Tällä hetkellä katson telkkarista etenkin tosi-tv:tä, mutta fiktiota on mielestäni mielenkiintoisempaa analysoida.

 
Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Se on minun :) Jokainen blogi on tekijänsä näköinen ja siinä mielessä erilainen. Leffablogeja on toki muitakin, mutta yksikään leffabloggaaja ei ehdi arvioida kaikkia elokuvia ja toisaalta joku leffa mikä miellyttää toista voi olla toisesta aivan kammottavan huono tapaus.

Mikä sai sinut aloittamaan blogisi?
Intohimoinen suhtautuminen elokuviin. Harrastuksensa kullakin.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?  
Haluaisin postata useammin, mutta postailen vain kun tunnen siihen tarvetta, en väkipakolla. Tämän on kuitenkin ensisijassa tarkoitus olla paikka, jossa voin purkaa ajatuksiani ihanista ja kamalista elokuvista :)


Minäpä jaan palkinnon aktiivisimmin seuraamilleni leffablogeille. Palkinto lienee kiertänyt jo ahkerasti, mutta ei kai ketään haittaa saada tätä tuplana :) Tunnustus lähtee siis: Elokuvablogille, Geek Is the New Blackille, Twilight colalle ja It's just a movielle.  Luen kyllä monenlaisia blogeja, mutta elokuvablogeja saisi mielestäni olla enemmänkin. On mukavaa lukea ns. tavallisten leffadikkareiden mielipiteitä ja verrata niitä sitten kriitikoiden aatoksiin. Keep up the good work!

5 kommenttia:

June kirjoitti...

Ooh, kiitos!! ^___^

horrendous kirjoitti...

Hei kiitos paljon! :)

Skye kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tack tack ;O)

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Oho! Täällä oli tällainen :) kiitos!