torstai 31. maaliskuuta 2011

"I'm not an ambi-turner."

Tv-narkiksi muuttunut leffafriikki täällä hei. Top Chefin finaali eilen oli loistava ja voittajaksi selviytyi oma suosikkini Akseli. Koko sarjan ajan yksi huvittavimmista asioista oli se kun kokit olivat saaneet valmistettua hienot ruoka-annoksensa ja tämän jälkeen vuorossa oli tietenkin "hyvin ansaittu kalja". Siis onhan se nyt jotenkin riemastuttavaa, että ensin kokataan savustettua ja liekitettyä punajuurilla, fenkolilla ja siianmädillä höystettyä uppopaistettua nieriää ja sitten vetäydytään olusille :D Anyways, hyvä sarja, jolle onneksi tulee jatkoa.

Minulla on tänään vapaapäivä, jonka ahkerana ihmisenä olen tietysti päättänyt käyttää graduni viimeistelyyn, siivoamiseen ynnä muuhun hyödylliseen. Tähän mennessä olen lukenut Iltalehden, Peoplen ja HS:n nettisivuilta tuoreimmat uutiset, selannut uusinta Oliviaa ja ihaillut tuota mahtavaa auringonpaistetta. Lisäksi digiboksissa polttelee maanantain ja keskiviikon American Idol -jaksot.

Koska tuntuu mielekkäältä kuluttaa vielä hetkinen johonkin muuhun kuin luuttuamiseen, tässä muutamia lempiotoksiani lempielokuvistani:


Joukossa prosentuaalisesti paljon Zoolanderia, mutta mielestäni se on perusteltua. Tunnistatteko kaikki leffat kuvien perusteella? Entä mistä leffasta on otsikon lainaus?

6 kommenttia:

Ravenwaves kirjoitti...

Päädyin vasta nyt blogiisi, lukaisin kaiken läpi. Olisin voinut kommentoida hyvin hyvin moneen postaukseen, mutta jätetään tulevaisuuden varalle :D

Kata kirjoitti...

Kiva, että löysit tänne ja kommentit on hyvinkin tervetulleita :D

Anonyymi kirjoitti...

Ambi-turner on yksi Zoolanderin parhaita lohauksia ikinä, huoh se on hyvä leffa!

Kata kirjoitti...

Siis huoh! Se on niiiin hyvä leffa :D

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Zoolander on jotenkin niin symppis ja hauska komedia :) ja tuo on ihana tuo ylimmäinen kuva Vicky Cristina Barcelonasta.

Kata kirjoitti...

Päivi: Joo, toi kuva Vicky Cristina Barcelonasta on ihan mun suosikki ja se oli mun vanhan blogin bannerissakin :)