lauantai 22. lokakuuta 2011

I'M BACK

Lähes puoli vuotta hurahti. Siirtymä opiskelija/osa-aikatyöläisestä, aikuisten maailmaan vei aikansa. Kun eilen illalla käytin hämmentävän kunnioitettavan paljon aikaa IMDb:n sivuilla tulevien leffojen trailereita tuijotellen, muistui mieleeni, että minullahan on jo paikka jonne purkaa tuntojani tästä syvällisestä aiheesta. Tämän tauon aikana olen kyllä katsonut lukuisia hyviä ja vähän vähemmän hyviä elokuvia. Olen myös yllätyksekseni lukenut huomattavan määrän kirjoja ja ilokseni voin todeta, että yksikään niistä ei ole tenttikirja.

Mitä sitten olen katsonut kesän ja alkusyksyn 2011 aikana?

- Frendit (Olen todella "löytänyt" sarjan vasta nyt. Vaikka melkein kaikki jaksot tuli katsottua jo tuoreeltaan, voin vasta nyt todeta todella ymmärtäväni Frendejä.)
- Conan (Kyllä, joitakin jaksaa naurattaa edelleen. Ilmeisesti ei kuitenkaan monia, kun katsojaluvut on mitä on.)
- Maajussille morsian (Ne on niiiiin sympaattisia ja sarja on niiiiin vaivaannuttava, mutta pakko on katsoa.)
- The X Factor (Tämän hetken suosikit ovat se burrito-mies ja I'm sexy and I know it -mies. Seuraan sarjaa Suomen ajassa, joten ei juonipaljastuksia!)

- Crazy, Stupid, Love. (Sanon sen mitä minulta odotetaan: Ryan Gosling ilman paitaa. ****)
- Drive (Valitettavasti edellinen kommentti ei koske tätä elokuvaa. Muistakin syistä johtuen: ***)
-Something Borrowed (Aikas ihana. Sanokaa mitä sanotte. ***½)
- Midnight in Paris (Tämän jälkeen oli kovin kultivoitunut olo. Tämä elokuva todistaa väitteeni, että Allenin tulisi tehdä elokuvia vain Euroopassa.****)
- The Rite (Sain vihdoin katsottua. Hyvä, että sain sen jälkeen nukuttua. Huh huh. ****)
... ja joukon muita ei yhtä mainitsemisen arvoisia, Itseasiassa Drive on listalla vain koska sen näin muutama päivä sitten. Tiedän, että leffaa on kehuttu melkoisesti, itse unohdin sen melkolailla heti. Ymmärrän kuitenkin miksi se iskee moniin eli arvioikaa itse.

Mitä odotan tulevalta?

50/50
Näinköhän Joseph Gordon-Levitin ja Seth Rogenin tähdittämä komedia tulee Suomessa teatterilevitykseen. Minulla on vahva luotto näihin näyttelijöihin, mutta voiko elokuva, jossa on päähenkilönä syöpäsairas mies olla hauska? Kiinnostava lähtökohta joka tapauksessa.

Mission: Impossible - Ghost Protocol
Mahdollisille uusille lukijoille tiedoksi: siinä on Cruise. Cruise can do no wrong. Miellyttävänä lisänä Samuli Edelmann. Olen odottanut tätä nyt niin kauan, että pettymyksen riski on valtava ja myönnettäköön, että edes Cruise ei täysin pelastanut sarjan kolmatta osaa... joka kertonee aika paljon leffasta.

New Years Eve
Oletan kyllä, että tämä on täyttä huttua, mutta haluan nähdä sen silti. Toivon todella, että saisin yllättyä positiivisesti ja Sinkkuelämää-fani minussa ei voi jättää väliin SJP:tä NY:ssa (SJP:iin liittyen odotan myös tätä).

- The Vow
Ah, romantiikkaa. Välillä on ihana nyyhkiä tällaisten leffojen parissa. Jo pelkkä traileri sai herkistymään.

... Tässä muutama, mutta tietysti lista on todellisuudessa aika valtava ja osa saa odotella dvd-julkaisua. Niin paljon elokuvia, niin vähän aikaa.

kuva1, kuva2, kuva3, kuva4

Ei kommentteja: