torstai 15. joulukuuta 2011

Tähtisadetta

Kun huomioi sen miten huono Valentine's Day oli, ei odotuksia viitsinyt nostaa kovin korkealle New Year's Even osalta. Olin siis positiivisesti yllättynyt, vaikka leffa lähteekin käyntiin melkoisen hitaanlaisesti. New Year's Evessä on paremmat pikkutarinat kuin Valentine's Dayssä - juoni ei kulje ainoastaan perinteisten rakkaussuhteiden ympärillä. Näyttelijätkin ovat hitusen parempia ja leffassa oli joitakin aidosti hauskoja kohtauksia. Haluan silti kysyä muutamaa asiaa: a.) Miksi oi miksi Jessica Biel ja Ashton Kutcher ovat taas mukana?? Hollywood on täynnä vetäviä ja taitavia tähtiä ja mukaan on taas napattu nämä kaksi tv-näyttelijää (okei, tuo ei edes ole loukkaus, mutta en keksi nyt parempaa). b.) Miksi britit tekee sen aina paremmin? Ilmeisesti Love Actuallyn tasolle on mahdotonta yltää Amerikan kamaralta. c.) Miksi Sarah Jessica Parkerilla on elokuvassa vain yksi ihastuttava mekko? Odotin sinulta enemmän Sarah.


Sitten täysin elokuvaan liittymättömään aiheeseen. Mistä lähtien leffateattereissa on syöty omenoita? Sain viereeni maailmankaikkeuden ärsyttävimmän teinin, joka kommentoi tietysti leffaa (selkeästi nolostuneelle) kaverilleen ja lisäksi maiskutteli ja rouskutteli omenaa. Tämä ei onnekseni kestänyt kovin kauaa, mutta kun pääsin keskittymään itse elokuvaan, niin leffaseurani toisella puolella istunut nainen alkoi myös... rouskutella omenaa! Selittäkää tämä minulle. Laihdutuskuuri ennen joulua? Enemmän laihtuisi, jos olisi kokonaan syömättä. Popparit on jees, niistä ei kuulu läheskään yhtä megalomaanista ääntä kuin omenan rouskuttelusta. Aaarrgghh.

2 kommenttia:

horrendous kirjoitti...

Tällaiselle jo melkein popcornien/sipsien rouskutuksesta (kyllä niitäkin muuten pystyy syömään eri äänenvoimakkuuksilla) ärsyyntyvälle nuo omenan ja porkkanan puputtajat leffateatterissa on aika raastava kokemus. Voisivat edes vähän miettiä muitakin katsojia eväitä valitessaan...

Vaihdan itse jopa karkkien pussit rapisemattomiin malleihin, etten pitäisi häiritsevää ääntä leffan aikana :D

Kata kirjoitti...

Pahinta on sellainen maiskutus suu auki. En kestä! Mä ymmärrän, että leffassa on kiva syödä jotain, mutta vois sen rajan nyt vetää johonkin ja siis pahinta tässä kammoteinissä oli se leffan kommentointi!

Itse kuulun niihin, jotka lopettaa kaikenlaisen syömisen, jos leffassa tulee vähänkin hiljaisempi kohtaus. Lopetan, vaikka olisi suu täynnä popparia :D